Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ...


Μια φορά και έναν καιρό όταν το σύμπαν ήταν πολύ νέο , ισχυρά φορτισμένα ηλεκτρόνια άρχισαν να ξεχύνονται από το στροβιλιζόμενο καμίνι που γέμιζε το άδειο διάστημα. Πολλά έγιναν τμήματα απλών ατόμων υδρογόνου τα οποία κουτρουβαλούσαν στο σύμπαν και κατέληξαν μέσα σε γιγάντια αστέρια.
Κατά την μακρά παραμονή τους στο εσωτερικό των αστέρων ,και έπειτα ακόμα περισσότερο όταν τα άστρα εξερράγησαν και κομματιάστηκαν , μεγάλοι αριθμοί απ΄ αυτά τα απλά άτομα συμπιέστηκαν μεταξύ τους με τέτοια δύναμη ώστε δημιουργήθηκαν μεγαλύτερα άτομα.
Μέταλλα , όπως ο χαλκός , ο σίδηρος και άργυρος γεννήθηκαν.
Για αιώνες αυτά τα μέταλλα αρμένιζαν στο διάστημα. Κάποια στιγμή σωριάστηκαν σε ένα νέο ηλιακό σύστημα και έγιναν μέρος των ορυκτών αποθεμάτων κάποιας γωνιάς ενός άγνωστου πλανήτη σε ένα μέρος που σήμερα κάποια ανώτερα θηλαστικά ονομάζουν Βορειοαμερικανική Ήπειρο. Συνδέθηκαν με άτομα μετάλλων τα οποία είχαν δημιουργηθεί σε άλλες μακρινές αστρικές εκρήξεις. Βαθιά μέσα σε κάθε άτομο, καθώς τα ορυκτά κείτονταν θαμμένα , παρέμεναν κρυμμένα ισχυρά φορτία ηλεκτρονίων.
Βουνά αναδύθηκαν και κατέρρευσαν. Γιγάντια ερπετά κυνηγούσαν σε δάση από φτέρες. Τα οικοσυστήματα άλλαζαν , και γιγάντια θηλαστικά κυνηγούσαν σε δάση με κωνοφόρα και πλατύφυλλα φυτά. Μικρές ομάδες ανθρώπων με τόξα ήρθαν από την Ασία. Χιλιάδες χρόνια αργότερα , και άλλοι άνθρωποι έφρασαν με μεγάλα σκάφη από την Ευρώπη και την Αφρική. Υπήρξαν σκληρές μεθοριακές συρράξεις και νέοι οικισμοί εμφανίστηκαν. Το έδαφος αξιοποιήθηκε για φύτεμα και σκάφτηκε για την ανακάλυψη σιδηρομεταλλεύματος. Τα κρυμμένα ηλεκτρικά φορτία , αναλλοίωτα για δισεκατομμύρια χρόνια , βρίσκονταν εκεί έτοιμα να απελευθερωθούν…

Όλοι μας γνωρίζουμε την συμβολή του ηλεκτρισμού στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Αυτήν την στιγμή έχω την δυνατότητα να γράφω στο pc μου , χάρη στον Βόλτα , τον Φάραντεϊ , τον Τόμσον , τον Έντισον , τον Μπέλ , τον Μάξουελ , τον Χέρτζ , τον Βατ , τον Αμπέρ , τον Τούρινγκ και άλλους.

Αλήθεια , τι άλλο υπάρχει κρυμμένο κάτω από τα πόδια μας , πάνω από το κεφάλι μας , μέσα στο σώμα μας και περιμένει υπομονετικά την στιγμή για να απελευθερωθεί;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ά ναί παρά τή θέλησή μου
έγινε ό κόσμος έτσι πού
γράφω σάν νά΄χω αποσχιστεί απ΄τή μοίρα μου



Οδυσσεας Ελυτης
για την αντιγραφή ΙΦΙΤΟΣ

Suspect είπε...

πεπερασμενο ον ο ανθρωπος.

εδω καλα καλα δεν ξερουμε τι εχουν στα βαθη τους οι θαλασσες...

Alexandros είπε...

Και να ήταν μόνο αυτό Suspect... Δεν ξέρουμε καν τι ακριβώς είναι η πιο γνωστή και διαδεδομένη δύναμη του σύμπαντος. Η βαρύτητα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχει μεγάλη σημασία για τη ζωή μας να ξέρουμε γιατί η κορώνα ΓΥΡΩ από τον ήλιο είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές θερμότερη από την επιφάνειά του; Πώς πέφτουν κεραυνοί 'εν αιθρία', δηλ. ΧΩΡΙΣ σύννεφα, άρα ΔΕΝ παράγονται από αυτά; Γιατί οι ηλιακές κηλίδες με ΕΝΤΟΝΗ ηλεκτρομαγνητική δράση είναι σκοτεινές; Γιατί ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ τις ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ιδιότητες του πλάσματος; Το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα ιονίζει ΚΑΙ τον γήινο φλοιό, προκαλεί τους σεισμούς, τις ηφαιστειακές εκρήξεις, τα πρόδρομα ηλεκτρικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα, το σέλας. Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, γιατί τα γαλαξιακά ηλεκτρομαγνητικά πεδία επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ το κλίμα και την επιβίωσή μας! "Τὰ δὲ πάντα οἰακίζει (κυβερνά) κεραυνὸς": Ηράκλειτος. Δηλ. ΟΛΑ είναι ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη-νεροποντές και τι λένε για όλα αυτά ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ-Δημοκρίτειο;
Από το Δημοκρίτειο προκύπτει: Γαλαξιακοί οι σεισμοί. Δηλ. είναι δείκτης αναστάτωσης του μάγματος, άρα και της πιθανότητας για ηφαιστειακούς χειμώνες:

Οταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, όπου προΐσταται ένας ιερέας - διαστημικός φυσικός, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
http://www.thunderbolts.info/home.htm
http://www.nexushellas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=309&Itemid=44
http://www.holoscience.com/synopsis.php