Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ;

Το καλοκαιράκι τελείωσε και σιγά σιγά μπαίνουμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς. Μία εποχή κατά την γνώμη μου κάπως άχαρη , όπου όλα είναι σε μεταβατική κατάσταση. Στην ίδια κατάσταση είναι και η διάθεση των περισσοτέρων , με την σημαντική διαφορά ότι φέτος έχουμε εκλογές και ...πυρκαγιές. Μπορεί επίπεδο πολιτικού διαλόγου να μην έχουμε (σε δύο βδομάδες ψηφίζουμε, και πολιτική συζήτηση με τις θέσεις των κομμάτων ακόμα δεν έχουμε δει) ,άλλα όσο να 'ναι υπάρχει κάτι να ασχοληθούμε. Με τις μέρες του Σεπτέμβρη να επιδεινώνουν την βαρεμάρα που ως συνήθως με διακατέχει αμέσως μετά το πέρας των διακοπών , και με επιβεβλημένη μία αλλαγή παραστάσεων και συνηθειών , αποφάσισα να αγοράσω ποδήλατο και το έκανα πράξη το Σάββατο.
Με αυτόν τον τρόπο , όχι μόνο ικανοποίησα μία διαχρονική παρότρυνση της μάνας μου για εκγύμναση (ως γνωστών , οι μανάδες ακόμα και 50 χρονών να είσαι 3 πράγματα θα σου λένε συνέχεια : 1. ''Να βάλεις κάνα μπουφανάκι διότι θα κρυώσεις'' 2. ''Μην βγεις το βράδυ και πιεις τίποτα ποτά'' 3. ''Να περπατάς , έτσι λένε οι γιατροί , να γυμνάζεσαι'' ) , αλλά ταυτόχρονα βρήκα και μία ασχολία να περνάω την ώρα μου.
Γνωρίζω τους κινδύνους , καθώς έναν ποδηλάτης στους Ελληνικούς δρόμους (έστω και της επαρχίας) είναι αμελητέα ποσότητα για τα απανταχού RAV 4 , Grand Vitara , Honda HRV και άλλα οχήματα πόλης (!) που κυκλοφορούν , ενώ είναι πιθανό να πέσει και θύμα χλεύης ('' ρε μεγάλε , λεφτά για μηχανάκι δεν έχεις; άντε τράβα στην άκρη να περάσω! '' ) αλλά θα αναλάβω το ρίσκο. Να είχαμε και κανέναν ποδηλατόδρομο...
Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο GT Aggressor με 21 ταχύτητες , made in USA.

3 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Α, όλα κι όλα, το ποδηλατάκι είναι όλα τα λεφτά.. δεν έχει ηλικία..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ.
DOUDOURO

Alexandros είπε...

Πωρώθηκα ήδη , κάνοντας σε 2 μέρες 12 χιλιόμετρα. Εύχομαι να μην το βαρεθώ γρήγορα...