Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η gatti με προσκάλεσε να συμμετάσχω σε ένα μπλογκοπαίχνιδο. Να παρουσιάσω την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Καταρχάς αυτήν την εποχή χρησιμοποιώ τρεις υπολογιστές. Τον desktop που αγόρασα πριν από δύο βδομάδες, τον laptop που έχω εδώ και τρία χρόνια και τον υπολογιστή στο γραφείο που αναβάθμισα πριν από μερικούς μήνες. Σε όλους αυτούς τους υπολογιστές αλλάζω την επιφάνεια εργασίας αρκετά συχνά. Οπότε δεν θυμάμαι και πολλές από τις εικόνες που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Παρουσιάζω τις σημερινές εικόνες καθώς και ορισμένες παλιές που μου ήρθαν στο μυαλό κάνοντας μία περιήγηση στο προσωπικό μου αρχείο φωτογραφιών.
Η σημερινή επιφάνεια εργασίας του desktop στο σπίτι.
(Φούρνοι Κορσεών)
Η σημερινή επιφάνεια εργασίας του desktop στο γραφείο.
(γατάκια στον Εύδηλο Ικαρίας)
Η σημερινή επιφάνεια εργασίας του laptop.
(νησάκι Θύμαινα, απέναντι από τους Φούρνους)
Φούρνοι Κορσεών
Η γάτα που σύχναζε στο σπίτι μας πριν από δύο χρόνια
Τολέδο, Ισπανία
Γέφυρα Άιφελ στον Γουαδαλκιβίρ, Σεβίλλη, Ισπανία
Τάουερ Μπριτζ, Λονδίνο

Σητεία, Κρήτη
Έρημος στην Τυνησία

4 σχόλια:

gatti είπε...

Απίστευτες φωτογραφίες Αλέξανδρε!!!

Εννοείται ότι θα στις "δανειστώ" ΟΛΕΣ!

Αχ, αυτός ο Γκουαδαλγκιβίρ! Τι να πω για τη συγκεκριμένη φωτογραφία; Και το νυχτερινό τοπίο που είναι από τα πιο αγαπημένα μου και το άρωμα της Ανδαλουσίας! (Κάποιος βρήκε το επόμενο desktop του!).

Και τα μικρά ψιψίνια είναι υπέροχα, και η άλλη γατούλα (η Λάκι είναι;).

Σε ευχαριστώ πολύ που έπαιξες στο μπλογκοπαίχνιδο και μου έδωσες την ευκαιρία να βρω κι άλλες "ταπετσαρίες".

Alexandros είπε...

Καλημέρα gatti!

Μπορείς να "δανειστείς" ότι θέλεις. Οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι πολύ δύσκολο να βγουν καθαρές. Απορώ πως έγινε αυτό με τη γέφυρα του Άιφελ στον Γουαδαλκιβίρ. Από τις πιο πετυχημένες μου φωτογραφίες.
Η άλλη γάτα δεν είναι η Λάκι. Είναι μία αδέσποτη που ταίζαμε το χειμώνα πριν πάρουμε την Λάκι. Με το που ήρθε η Λάκι στο σπίτι, η άλλη εξαφανίστηκε. Δεν την άντεχε στον ίδιο χώρο. Τα λέμε!

Stepas είπε...

Καλά έχω πάθει πλάκα με τις φωτο από Ικαρία που έχεις! Ειδικά αυτή με το νησάκι. Μιλάμε για απίστευτη ομορφιά και ηρεμία στο μάτι. Και τα γατάκια πανέμορφα!

Εννοείται πως κι εγώ θα σου τις "κλέψω".

Alexandros είπε...

@stepas
Ειδικά από Φούρνους και Ικαρία έχω εκατοντάδες. H αντιγραφή-επικόλληση είναι ελεύθερη σε αυτό το μπλογκ. Καλά να περνάς stepas!