Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

Αναγέννηση!

Εν μέσω της πύρινης λαίλαπας που σαρώνει όλη την χώρα και των συνηθισμένων αλληλοκατηγοριών μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης (λες και η πλήρης έλλειψη προληπτικών μέτρων και η ανετοιμότητα των Υπηρεσιών είναι θέμα κυβερνήσεων και όχι της αρρωστημένης ''ωχαδερφικής'' νοοτροπίας του Έλληνα), είχαμε την χθεσινή ημέρα δύο ιδιαίτερα σημαντικά (από αθλητικής άποψης...) γεγονότα για την ΑΕΚΑΡΑ μας. Πρώτο και σημαντικότερο η ανάληψη της προεδρίας της ΚΑΕ από τον κ. Δημήτριο Δρόσο , επιχειρηματία , πρώην πρόεδρο του Σπόρτινγκ και δεύτερον την τεράστια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ με ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ!Πραγματικές ειδήσεις που έχει αξία να αξιολογηθούν και όχι η ακατάσχετη μεταγραφολογία που κάθε καλοκαίρι ευδοκιμεί στις αθλητικές εφημερίδες.
Όσον αφορά την πρώτη είδηση είναι σημαντική όχι μόνο για την ΚΑΕ ΑΕΚ που βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης άλλα και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα το οποίο όπως είπε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι από τα χειρότερα. Και πως να μην είναι, όταν ουσιαστικά συμμετέχουν 4 ομάδες. Ο Ολυμπιακός , ο Παναθηναϊκος , ο Άρης και ο Πανιώνιος. Χρειάζεται ισχυρός ΠΑΟΚ , αναγεννημένη ΑΕΚ , ο παλιός καλός Ηρακλής , το Περιστέρι , δυνατές και ανεξάρτητες επαρχιακές ομάδες για να αναβιώσει η εποχή των 90's. Τότε που το Μπάσκετ μεσουρανούσε και μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλων. Μάλλον ζητάω πολλά , ε;
Η δεύτερη είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον ηχηρό τρόπο την τεράστια δυναμική που αναπτύσει πλέον η ΠΑΕ ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικό, οικονομικό και οργανωτικό. Αυτό που έχει απομείνει είναι το θέμα των υποδομών. Με ιδιόκτητο γήπεδο και σοβαρό προπονητήριο αντάξιο μιας ομάδας με φιλοδοξίες, δεν θα έχουμε πλέον να ζηλέψουμε τίποτα και από κανέναν! Και ποιος να το φανταζόταν , όταν πριν από 3 ακριβώς χρόνια σχεδόν είχαμε διαλυθεί.

Τελικά είναι στο αίμα αυτής της τεράστιας ομάδας να ανεγεννιέται από τις στάχτες της. Σαν τον Φοίνικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: