Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

Πρώτη προσπάθεια



Σήμερα , εντελώς τυχαία και χωρίς να το έχω προγραμματίσει αποφάσισα να μάθω πως δημιουργείται ένα ιστολόγιο. Κάνω αυτήν την προσπάθεια όντας πλήρως άσχετος.
Για να δούμε που θα καταλήξει...
Το σκέφτηκα αυτό αναλογιζόμενος ότι πολλές φορές όταν διαβάζω ένα βιβλίο συνειδητοποιώ ότι δεν έχω κάποιον με τον οποίο θα μπορούσα να το σχολιάσω. Δύσκολα βρίσκεις στον περίγυρο σου άτομα που να διαβάζουν, πόσο μάλλον να διαβάζουν τα βιβλία που προτιμάς.
Εδώ λοιπόν θα καταγράφω αυτά που με προβληματίζουν , που με συγκινούν και γενικώς μου προκαλούν το ενδιαφέρον όταν διαβάζω ένα βιβλίο.
Αν τύχει και το βιβλίο αυτό το διαβάζει ή το έχει διαβάσει και κάποιος άλλος ακόμα καλύτερα! Θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων...

Κάνω λοιπόν την αρχή λέγοντας ότι αυτήν την εποχή διαβάζω το βιβλίο '' Η ταυτότητα '' του Μίλαν Κούντερα. Όταν το τελειώσω θα επανέλθω...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε καλή αρχή!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας αγαπητοί φίλοι, διαβάζω καλά άρθρα blog σχετικά με την εκπληκτική δουλειά σας, είμαι πολύ χαρούμενος για όλους εσάς, δεδομένου ότι βρήκα την ίδια ευτυχία στον εαυτό μου, πριν από λίγες εβδομάδες διάβασα παρόμοια μαρτυρία σχετικά με τη συμβουλευτική ιστοσελίδα σχέσεων στο σχολείο μου, ένα σχόλιο που δημοσίευσε μια γυναίκα Jennifer Osawe από τη Μαδρίτη, κατέγραψε online και είπε ότι ένας μεγάλος άνθρωπος από το αφρικανικό έθνος που ονομάζεται Dr.spell ειδικός θα μπορούσε να πάρει πίσω τον πρώην φίλο της μετά από 12 μήνες διάλυσης. Ήταν κίνητρο και εκπλήσσει να ακούσω για το έργο αγάπη μέρος μέρος πραγματικά προσπάθησα να έρθει σε επαφή με την ίδια Dr.spell εξειδικευμένο μέσω: spellspecialistcaster937@gmail.com για επείγουσα λύση για να αποκαταστήσει το σύζυγό μου συζύγου, παντρευτούμε για περίπου 2 χρόνια έχω σε διασταση. Αμέσως έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ειδικό του Dr.spell, έλαβα μια άμεση απάντηση, μου είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, είπε ότι η περίπτωση μου είναι πολύ εύκολη για να χειριστεί γιατί έχει επιλύσει παρόμοιες περιπτώσεις με τα χρόνια. Προσπάθησα να δοκιμάσω, γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω από την προσπάθεια. Απαιτούσε εικόνες φωτογραφιών και αγόρασα κεριά και άλλα υλικά ορθογραφίας που απαιτούνται για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Πριν από δύο ημέρες, που ήταν το πρωί της Τρίτης μετά την ενεργοποίηση του τμήματος αγάπης, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον σύζυγο του πρώην συζύγου μου, μίλησε τόσο ευγενικά σε μένα και ζήτησε συγγνώμη για το σπάσιμο μαζί μου ότι ήταν το εγχειρίδιο του διαβόλου και λυπάμαι πολύ και τον ευχαριστώ για την επιστροφή του. Ήταν συγκλονιστική και μεγάλη έκπληξη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα λειτουργήσει τόσο γρήγορα μέχρι χθες το πρωί ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι για να με συναντήσει και τα δύο μας υπέροχα παιδιά είμαστε όλοι χαρούμενοι σαν ένας ειδικός της οικογένειας.Dr.spell έχει μεγάλη μαγική ορθογραφία για να λύσει τα εξής:
1) αγάπη ορθογραφία μέρος για να κερδίσει παιχνίδια
2) Επαναφορά των χαμένων κουδουνιών αγάπης
3) Ξόρκια διαζυγίου
4) Οι σύζυγοι του συζύγου του συζύγου
5) δεσμευτική ορθογραφία για να ζήσουν μαζί για πάντα
6) Διαλείμματα
7) Μαγικές ρίζες και βότανα για ισχυρή ανάσταση και παρατεταμένο σεξ
8.) Η μαγεία ορθογραφίας προωθείται στο γραφείο εργασίας σας
9) Μαγεία για να πάρετε ένα μωρό. (θηλυκό καρπό της μήτρας)
Σημείωση Ήμουν απογοητευμένος για να ξαναγυρίσω τον πρώην αγαπημένο μου άντρα με άμεσα αποτελέσματα, ποτέ δεν περίμενα να δω ένα επείγον αποτέλεσμα, ακριβώς όπως συμβαίνει, ο αγάπη μου με τηλεφώνησε στο κινητό μου τηλέφωνο. Η αγάπη μοιράζονται τη δουλειά πιο γρήγορα για την απελπισμένη γυναίκα ή τον άνθρωπο που αναζητούν ένα επείγον αποτέλεσμα για να αποκαταστήσει την πραγματική αγάπη και την ειρήνη στη σχέση του γάμου για να επικοινωνήσετε με το Dr spell specialist αμέσως.
spellspecialistcaster937@gmail.com