Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ Η ΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ!

Η Χίος ήταν αυτή που συμπλήρωσε τελικά το παζλ της τετράδας των πλέι οφ της Α1 ανδρών.
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στα πέναλτι, η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς επιβλήθηκε την Κυριακή (13/04) της Βουλιαγμένης στο Ιωνικό κολυμβητήριο με 11-10 και ολοκλήρωσε την ανατροπή με 2-1 νίκες στη σειρά, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Εκεί θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό ενώ οι «μπέμπηδες» θα διεκδικήσουν την 5η θέση και την έξοδο στο Len Trophy κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.
Το ματς, όπως αναμενόταν, ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Χάρη σε γκολ του Ελμισιάν ενάμιση λεπτό πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 5-5, πηγαίνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 6-5 με τον Κανδιόγλου να απαντά για τους νησιώτες ενάμιση λεπτό πριν το τέλος. Στον χρόνο που απέμενε δεν άλλαξε κάτι και έτσι τα πάντα κρίθηκαν στην…ρωσική ρουλέτα των πέναλτι.
Στο 4-4 ο Πρωτονοτάριος που είχε μόλις μπει στη θέση του Τσαλκάνη απέκρουσε σουτ του Κανδιόγλου με τον Μισετζή να κάνει το ίδιο αμέσως μετά στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Φρανίσεβιτς. Την «χαριστική βολή» στη Βουλιαγμένη έδωσε ο Ντούλος, που ευστόχησε στέλνοντας την ομάδα του στα ημιτελικά.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 1-2, 1-1. Παράταση: 0-0, 1-1.
Χίος: Ι. Φουντούλης 3, Ντούλος 3, Πόποβιτς 2, Κανδιόγλου 1, Ελμισιάν 1, Γ. Φουντούλης 1.Βουλιαγμένη: Φρανίσεβιτς 3, Μιτελούδης 2, Καρούντζος 2, Αγγελίδης 1, Κατσαούνης 1, Αφρουδάκης 1.

5 σχόλια:

gatti είπε...

Καλά
και με το πόλο ασχολείσαι; Μεγάλη επιτυχία της Χίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι αξεπέραστο εμπόδιο.

ΥΓ. Εχεις πρόσκληση! :-)

Alexandros είπε...

Αν ασχολούμε λέει; Δεν υπάρχει Χιώτης που να μην ξέρει από πόλο. Το πρώτο παιχνίδι που είδα πρέπει να ήταν σε ηλικία 10 χρονών σε ανοιχτή πισίνα. Όχι ανοιχτή με την έννοια ότι δεν ήταν σκεπασμένη. Η πισίνα ήταν τμήμα της θάλασσας!!! Εκεί έπαιζε ο Ν.Ο.Χίου πριν από καμιά 20ετία.
Ο φετινός Ολυμπιακός δεν παλεύεται. Μάλλον θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητος.

gatti είπε...

Λοιπόν με έχεις μπερδέψει! Πίστευα ότι είσαι από τη Σάμο και μου έκανε εντύπωση που έγραψες στο θέμα για το πινγκ πονγκ ότι ήσουν ψηλά σε επίπεδο αθλητών Χίου.

Αν πάντως είσαι από τη Χίο, έχω έναν συνάδελφο (μεγάλο σε ηλικία) που είναι από τα Κουρούνια και κάναμε μάλιστα πλάκα λέγοντας ότι ίσως να είναι αδερφοποιημένοι με την Λα Κορούνια!

Alexandros είπε...

Να τα ξεμπερδέψουμε λοιπόν. Είμαι από την Χίο. Από την πόλη όμως , οπότε τον συνάδελφο σου μάλλον δεν θα τον ξέρω. Είναι και τα Κουρούνια λίγο (έως πολύ) απομακρυσμένα.
Στην Σάμο βρέθηκα εντελώς συμπτωματικά (δεν με συνδέει με το νησί απολύτως τίποτα) λόγω διορισμού πριν από πέντε χρόνια.

gatti είπε...

E, μα έτσι πες μου! Χιώτης λοιπόν. Αν κρίνω από τον συνάδελφο, είναι ωραίοι τύποι οι Χιώτες. Θέλω εδώ και πολύ καιρό να επισκεφτώ την Χίο, αλλά δεν έχω αξιωθεί.

Τα Κουρούνια όντως είναι απομακρυσμένα. Ο συνάδελφος έχει μια μεγάλη φωτογραφία - αφίσα τους κρεμασμένη απέναντί του, ενώ είναι ιδιαίτερα δραστήριο μέλος του συλλόγου των Κουρουνιωτών.