Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Αρρώστια με κατέβαλε για μία βδομάδα , με πυρετό και φρικτό πονοκέφαλο. Δεν ήταν τόσο ο πυρετός (από 37,5 έως 39,3) όσο ο πονοκέφαλος που δεν μου άφηνε και πολλά περιθώρια πέραν του να κοιμάμαι συνέχεια και να πίνω depon.
Αρρώστια κατέβαλε την Βίκυ ορισμένες μέρες τις περασμένης βδομάδας, με αποτέλεσμα σε κάποιες φάσεις το σπίτι να θυμίζει νοσοκομείο.
Αρρώστια κατέβαλε την αγαπημένη μας γάτα Lucky με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε 2 μέρες. Και μου έλεγαν οι γείτονες (δύο συμπαθέστατα γεροντάκια) ότι η γάτα δεν είναι καλά... Μέσα στην δική μου όμως παραζάλη δεν μπορούσα να σκεφτώ την γάτα. Ώσπου μας χτύπησαν την πόρτα την Παρασκευή και με κλάμα στα μάτια, μας είπαν ότι η γάτα πέθανε.
Αρρώστια επικρατεί γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , όπου η χαρά του παιχνιδιού έχει εδώ και χρόνια αντικατασταθεί από την χαρά του λαμόγιου , του διαιτητολάγνου και του απατεώνα.
Αρρώστια έχει καταβάλει και έχει διαβρώσει την πολιτική ζωή , τη δημοσιογραφία και τις ηθικές αξίες.
Αρρώστια...

5 σχόλια:

gatti είπε...

Aπ΄ όλες τις αρρώστειες, που αναφέρεις, αυτή που με συγκλόνισε ήταν της γάτας!
Οι άλλες περνούν (η δική σου και της Βίκυς - περαστικά επί τη ευκαιρία), ή δεν γιατρεύονται ποτέ (ποδόσφαιρο - πολιτική).

Αλλά το γατάκι; Πώς; Γιατί; Αχ βρε Αλέξανδρε, δεν ήταν εμβολιασμένο;

Alexandros είπε...

Άστα gatti , πίκρα. Όχι δεν ήταν εμβολιασμένο. Ο κτηνίατρος που το είδε μία μέρα πριν πεθάνει , είπε ότι είχαν γεμίσει οι πνευμονες του νερό. Δεν πήγε από ρόδα και πήγε από πνευμονία , τι να πω...

Ανώνυμος είπε...

lucky, lucky , .... δεν τα παίζουν έτσι τα πλάσματα. εσένα ετσι σε τραβαγε η μάνα σου μικρό για να ψηλώσεις (φωτο). lucky τυχερό γατί. δείχνεις το εφήμερο του σήμερα . Την φιλαυτία που κρύβουμε μέσα μας. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ LUCKY.

Side21 είπε...

Περαστικά σας ...
όσο για τη Λάκυ
γρήγορα θα ξεχαστεί,
όπως κι ο Φερρέρ.
Άμα κερδίσουμε τη Χέταφε.
"Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται" !!!

Alexandros είπε...

@side21

Ευχαριστώ. Το γατί το ξέχασα ήδη. Και τον Φερέρ τον ξέχασα αλλά οι πληγές που άφησε πίσω , μου τον επαναφέρουν στην μνήμη καμιά φορά. Λες να κάνουμε καμιά έκπληξη και να αποκλείσουμε το μεγαθήριο που λέγεται Χετάφε; Ρε που καταντήσαμε...