Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ν.Ο.ΦΑ.ΛΙ.Π.



Ο Ναυτικός 'Ομιλος Φασιστών Λιμένος Πειραιά, γνωστός και ως Ν.Ο.ΦΑ.ΛΙ.Π. σε πλήρη σύνθεση. Εντάξει... δεν είναι όλοι εκεί, λείπει η προπονήτρια, αλλά και χωρίς αυτή τα καταφέρνουν μια χαρά. Άλλωστε παίζουν χωρίς αντίπαλο. Μέχρι να αποφασίσει ο αντίπαλος αν θα κατέβει στο γήπεδο, το ματσάκι έχει χαθεί στα χαρτιά. Περαστικά μας φίλοι μου...

3 σχόλια:

s_pablo είπε...

Δυστυχώς οι χαμένοι είμαστε εμείς. Θα σου έλεγα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εκνευρίζομαι όταν βλέπω αυτές τις αηδίες, αλλά, είμαι σίγουρος, ότι εσύ εκνευρίζεσαι περισσότερο.

ΥΓ. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν το ΚΚΕ τα παίρνει από τους Μούντις...

Alexandros είπε...

Ξέρεις τι με εκνευρίζει αφάνταστα και μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση; Η απραξία των υπευθύνων. Πολιτικών και λοιπών. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο μυαλό έχουν τόσο μπορούν να σκεφτούν. Εσύ όμως που κυβερνάς, έχεις στα χέρια σου δικαστική απόφαση, έχεις μόνο 100 ηλίθιους που νομίζουν ότι κάνουν ταξικό αγώνα ενώ στην ουσία είναι πιόνια-θύματα των συνδικαλιστών και του ΚΚΕ, έχεις εκατοντάδες κόσμου να περιμένουν να ταξιδέψουν, έχεις αποδεδειγμένα την κοινή γνώμη με το μέρος σου, έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι και αντί να τους γαμήσεις το κέρατο και να τους πετάξεις στη θάλασσα, φοβάσαι το υποτιθέμενο πολιτικό κόστος!!

Side21 είπε...

Αυτοί δεν είναι ...
Λαϊκοί Αγώνες !!!
Ο ακτιβισμός δε μπορεί να βασίζεται
στην ομηρεία και την ταλαιπωρία των
συμπολιτών και σε βάρος τόσων και τόσων
επαγγελματιών που παλεύουν να βγάλουν
το ψωμί τους σε συνθήκες οικον. κρίσης ...
Ανεγκέφαλοι κι αυτοί που τους ανέχονται ...