Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

Πριν 2 ώρες επέστρεψα στην Σάμο. Πρόλαβα να δω το "σπαθάτο" πέναλτι που "κέρδισε" ο Καραγκούνης. Ένας παίκτης που έχει ευαισθησία στις παρατηρήσεις των αντιπάλων προπονητών (βλέπε Φερέρ στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ) , αλλά κανένα ενδοιασμό να "κλέψει" από συναδέλφους του το πριμ της ισοπαλίας και ίσως την ίδια την παραμονή στην κατηγορία. Μπράβο σου Καραγκούνη, άξιος! Για τον υιό Γερμανάκο δεν λέω τίποτα διότι έδωσε ένα πέναλτι που θα έδιναν σχεδόν όλοι οι Έλληνες διαιτητές.
Στην Θεσσαλονίκη πάλι, ο επόπτης σήκωσε την σημαία καλού κακού διότι δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά. Μπορεί να χάσει κανένα πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ και να τρέχουν όλοι και να μην φτάνουν. Από την ΝΕΤ που έχει μετατραπεί σε παράρτημα του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ , μέχρι την Σούπερ Λίγκα που διοργανώνεται , όχι για να αγωνίζονται 16 ομάδες μεταξύ τους , αλλά για να κερδίζουν οι δύο απατεώνιοι και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε...
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!

10 σχόλια:

Sidepap21 είπε...

Καλώς μας επέστρεψες ...
Με τρομάζει η έκπληξή σου ...
Δεν περίμενες τουλάχιστο λιγη ώρα ακόμα να επιβεβαιώσεις για άλλη μια φορά τα λεγόμενά σου ...
Να θαυμάσεις την προσπάθεια του διεθνούς "χειρουργού" Βασσάρα στο χερσοχώραφο της Ντροπολιτσάς.
Αφού άφησε να παιχτεί για 80 λεπτά οποιοδήποτε άλλο "ευγενές" άθλημα αντί για ποδόσφαιρο, στη συνέχεια σε κάθε "λόμπα" της Αεκ έβλεπε επιθετικό φάουλ ...
Μην τυχόν και φύγει με βαθμό από κει μέσα ... ΑΙΣΧΟΣ

gatti είπε...

Καλώς επέστρεψες και Καλή Χρονιά.

Είχε πολλά μποφόρ στο ταξίδι της επιστροφής; Μπουρινιασμένος επέστρεψες! :-)
Για το γαύρο τα έχω γράψει στο blog μου. Το δικό σας ματς το είδα ξώφαλτσα οπότε δεν έχω γνώμη.

Για το δικό μας όμως σε βρίσκω οφσάιντ. Επειδή ο Κάρα έχει πρότερο ...ανέντιμο βίο και συνηθίζει να βουτάει (και τη συμπεριφορά του την έχω πολλές φορές καταδικάσει) δεν σημαίνει ότι μέχρι να σταματήσει τη μπάλα πρέπει να ...απαγορευτεί στους διαιτητές να του δίνουν πέναλτι.

Το χάλι της ομάδας μου (που ήταν ομολογουμένως μεγάλο) και η χρονική στιγμή που δόθηκε το πέναλτι είναι αυτή που σε φορτίζει και σε κάνει να το βλέπεις πέναλτι - μαϊμού. Αν είχε δοθεί ας πούμε στο 20΄ δεν θα έλεγες τίποτα, γιατί ΗΤΑΝ πέναλτι.

Αν και νομίζω ότι είναι τέτοια η
προκατάληψη και η καχυποψία πια μεταξύ των τριών που ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν πρόκειται να παραδεχτεί ακόμα και το πιο καραμπινάτο πέναλτι αν το έχει κερδίσει ένας άλλος συνδιεκδικητής του τίτλου.

Alexandros είπε...

Καλώς σας βρήκα! Καλή χρονιά!

Side21 , ουδεμία έκπληξη.
Προβλεπόμενα πράγματα.

Gatti , τα είχα πάρει από προχθές με τον γαύρο , ήρθε και ο "τυπάρας" (τύπος και υπογραμμός!) και με αποτελείωσε. Για να διαπιστώσεις αν μία φάση είναι ή όχι πέναλτι , πρέπει να κάνεις το νοητικό πείραμα και να φανταστείς πως θα ένιωθες (και αν θα το αποδεχόσουν) στην περίπτωση που δινόταν στην αντίπαλη ομάδα. Αν έπαιρνε η Καλαμαριά τέτοιο πέτσινο πέναλτι στο 90φεύγα θα γκρεμιζόταν η Λεωφόρος. Με την ίδια λογική που πήρε το πέναλτι ο Καραγκούνης , η ΑΕΚ εχθές θα έπρεπε να πάρει 2 πέναλτι ενώ σε κάθε αγώνα θα εκτελούνταν 3-4 πεναλτάκια έτσι για πλάκα. Η φάση που έγινε 10 λεπτά νωρίτερα με τον Ν'Ντοϊ δεν ήταν πέναλτι; Γιατί δεν το έδωσε;
Κατά τα άλλα , όλα καλά! Επέστρεψα με το αεροπλάνο οπότε και να είχε μποφόρ δεν θα με πείραζε. Επιστροφή στην καθημερινότητα! Τα λέμε!

Ανώνυμος είπε...

για την ομάδα σου δε μας λες τίποτα..η θα τα ρίξεις όλα στο φερερ πάλι;;ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΟΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝ

Alexandros είπε...

Η ομάδα μας είναι για τα μπάζα , ο προπονητής κοιμάται στον πάγκο και η κωλοφαρδία μας είναι απύθμενη. Για όλα να δεινά του Ελληνικού ποδοσφαίρου υπεύθυνη είναι η ΑΕΚ. Οκ, ανώνυμε; Ικανοποιήθηκες τώρα; Τι σχέση έχει βρε, η κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα με το αν η ΑΕΚ είναι ή δεν είναι καλή; Έτερον εκάτερον...

subir είπε...

Μωρέ για αυτό σου λέω.Καλύτερα να είμαι άμπαλος και να βλέπω χόκεϋ επί πάγου!

Welcome compadre!

Alexandros είπε...

Καλώς σε βρήκα Subir! Θα αποτοξινωθώ για κάποιο διάστημα από την μπάλα γιατί με ξενέρωσε. Καιρός να ασχοληθούμε με κάτι πιο επικοδομητικό , ουσιώδες και γιατί όχι ευχάριστο!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά!
Επιστροφή στην καθημερινότητα πάλι, υπομονή και αυτή ωραία είναι.
Ας παιχτεί το πρωτάθλημα 50-50 και ας το πάρει ο ποιο ικανός (όχι απαραίτητα και ο καλύτερος). Συνοπτικά:
*Η ΑΕΚ έχει τα μαύρα της τα χάλια αλλά δεν σπρώχνεται.
*Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος ως ομάδα , δεν είναι (έως σήμερα) ο ικανότερος αλλά για συνεχή νιοστή χρονιά χαίρει ειδικής μεταχείρισης.
*Ο ΠΑΟ ούτε καλός είναι, συνεχίζει να είναι κωλόφαρδος και η διαιτησία τον σπρώχνει.Το ντέρμπι με την ΑΕΚ το κέρδισε με την αξία του (κ την υπνηλία του Φερέρ στον πάγκο).
Αυτή είναι η πραγματικότητα του φετινού πρωταθλήματος.

Alexandros είπε...

@to5tokalo

Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω απόλυτα με την σύντομη ανάλυση σου!
Καλά να περνάς φίλε!

subir είπε...

Έφτιαξα κάτι που νομίζω ότι μπορεί να μας διευκολύνει όλους.Bloggers ή όχι.Αν θες μπες στο freskotato.blogspot.com.Διάβασε και αν δεις ότι βολεύει,πράξε αναλόγως.